nieuws

Donderdag 27 juni verkeershinder i.v.m. wielerronde lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

Na het verlies van zijn vrouw verhuizen Bill Ponder en zijn zoon Wes vanuit hun dorp naar de grote stad in een poging een nieuwe start te maken. Ze beginnen te wennen aan hun nieuwe leven en vinden beiden troost in een nieuwe liefde. Wes ontmoet Lacy, en introvert maar fel meisje wiens raadselachtige persoonlijkheid de aandacht trekt van Wes. Bill ontmoet Carine, een medelevende en elegante lerares die ook een verdrietig verleden kent. Als hun relaties op de proef worden gesteld groeien Bill en Wes uit elkaar.

Land:Verenigde Staten
Jaar: 2017
Genre: Drama/Komedie
Duur: 99 minuten
Regie: Kurt Voelker
Acteurs: J.K. Simmons, Josh Wiggins en Julie Delpy
Leeftijd: 12+

KOOP TICKETS