nieuws

Nieuw jaarprogramma Galerie bij de Boeken lees meer

60
Zondag 03.02
Zondag 03.02
toegang gratis
toegang gratis

Trouw Event DRU Industriepark

Aanvang: 11:00
DRU Cultuurfabriek
Genre: Special

Kom op zondag 3 februari 2019 naar het Trouw Event op het DRU Industriepark!

Gaan jullie trouwen en hebben jullie nog geen idee wat jullie willen óf moeten jullie de laatste puntjes op de i zetten? Het Trouw Event DRU Industriepark is de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor jullie bruiloft. Jullie ontmoeten er verschillende leveranciers, kunnen allerlei lekkers proeven, locaties bezichtigen (waaronder onze officiële trouwlocatie het Ouhrlokaal), workshops volgen en ga zo maar door.

Het trouw evenement vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur in en rondom het Portiersgebouw (Hutteweg 24, Ulft) en is gratis toegankelijk. Meld je vooraf aan en maak kans op een romantisch Valentijnsdiner voor twee op donderdag 14 februari 2019 in grand café Het Schaftlokaal! Stuur vóór 1 februari een e-mail naar receptie@drucultuurfabriek.nl met de volgende gegevens: voor- en achternamen aanstaand bruidspaar, woonplaats, telefoonnummer, verwachte trouwdatum, aantal personen dat op 3 februari komt en of je wel of niet meer informatie wil over trouwen op het DRU Industriepark.