Aanvang: 19:30
DRU Cultuurfabriek
Genre: Special

Op zaterdag 6 april vindt het jaarlijkse regionale filmfestival JAFA (Jonge Achterhoekse Film Artiesten) plaats in de DRU Cultuurfabriek. Het thema van deze editie luidt ‘Nep’. Tijdens het festival tonen enkele honderden middelbare scholieren uit de Achterhoek hun zelfgemaakte korte films op groot scherm aan het publiek en maken daarbij kans op bijzondere prijzen, waaronder festivalkaarten voor Huntenpop.

Meer informatie over het festival op www.jafafestival.nl

Het JAFA-festival wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuur & Erfgoedpact Achterhoek. Dit pact, een initiatief van negen Achterhoekse gemeenten & provincie, streeft naar versterking van de culturele identiteit en leefbaarheid van de Achterhoek met als dragers cultuur, erfgoed en amateurkunst. DRU Cultuurfabriek is één van de vijf coördinatoren van het pact.

Meld je aan voor het Facebook evenement.

KOOP TICKETS