nieuws

Ook in de zomermaanden is er van alles te beleven in en rondom de DRU Cultuurfabriek lees meer

60
Zaal open: 20:00
Popzaal
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €22,50
Genre: Progrock

Mostly Autumn is niet meer weg te denken uit het Britse progressieve rock landschap. Het pure emotionele gitaarwerk van Bryan Josh doet sterk denken aan gitaarhelden als David Gilmour en Steve Hackett. Hun laatste album "Sight of Day" krijgt lovende recensies.

Mostly Autumn is afkomstig uit het Engelse plaatsje York en werd in 1996 opgericht door Bryan Josh. Geïnspireerd door groepen als Genesis en Pink Floyd weet de band in de loop der jaren een eigen sound te ontwikkelen. Kenmerkend voor Mostly Autumn is het progfolkgeluid. Keltische invloeden worden gecombineerd met symfonische, melodieuze passages en heavy elementen. Naast Bryan Josh bestaat de band uit zangeres Olivia Sparnenn, toetsenist Iain Jennings, gitarist Chris Johnson, Angela Gordon (dwarsfluit, zang en toetsen), bassist Andy Smith en drummer Alex Cromarty.

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

KOOP TICKETS