nieuws

Permanente ruimte te huur lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Cabaret

Veldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma ‘Geloof ons nou maar’ het roer om. En hoe! Het resultaat? Prachtige recensies, uitverkochte zalen, lyrische reacties van het publiek en een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs De Poelifinario. Je snapt, de ingeslagen weg smaakt naar meer. Hoe dit zal uitpakken weten de heren Veldhuis & Kemper nog niet precies. Persoonlijker, meer confronterend, grappiger, harder of zachter? Of van alles misschien een beetje? Hoe dan ook wordt het de overtreffende trap! 

Het duo Veldhuis & Kemper is een Nederlands cabaret- en muziekduo sinds 1997, bestaand uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. In het seizoen 2017-2018 is hun vorige show 'Geloof ons nou maar' genomineerd voor de Poelifinario (de prijs voor het beste cabaretprogramma van het seizoen).

 
KOOP TICKETS