nieuws

Donderdag 27 juni verkeershinder i.v.m. wielerronde lees meer

60
Aanvang: 15:00
Rabobankzaal
Genre: Jeugdfilm

Sing is een muzikale animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke. In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden.

Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. De film bevat maar liefst meer dan 65 bekende popsongs!

Vanaf 6 jaar. 108 minuten. 

KOOP TICKETS