nieuws

Vier kerst op het DRU Industriepark lees meer

60
FAQ
Hoe maak ik een account aan?
Je gaat naar het menu en kiest voor Registreren. Na het aanmaken van een account kun je kaarten bestellen via onze website.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
Je kunt je wachtwoord opvragen door naar Wachtwoord vergeten te gaan. Vul je emailadres in en klik op Verstuur e-mail. Vervolgens ontvang je per mail een nieuw wachtwoord.Kaarten bestellen

Hoe kan ik bestellen via de website?
Je logt in op de website. Je gaat naar Agenda en kiest de gewenste voorstellingen. Kies gewenste datum/tijdstip en klik op Volgende.
Bij theater- en kinderfilmvoorstellingen: je kunt zelf jouw plaats kiezen uit de plattegrond of kiezen voor de best beschikbare plaatsen. Klik op Volgende en kies het gewenste aantal plaatsen.
Bij overige voorstellingen: er zijn volloopplaatsen. Dit betekent dat er vrije zit is (in geval van avondfilms) of dat er staplaatsen zijn (popzaal).

Ik heb kaarten besteld via de website. Hoe ontvang ik mijn kaarten?
Je ontvangt een mail van de DRU Cultuurfabriek. In de bijlage zitten je e-tickets. Deze moet je zelf uitprinten en meenemen naar de voorstelling. Kosten voor het bestellen van tickets via de website bedragen € 0,75 per kaart.

Welke voorstelling heeft zit -of staplaatsen?
Voorstellingen in de Rabobankzaal hebben zitplaatsen. Bij theater- en kinderfilms zijn er vaste zitplaatsen (je ticket heeft een stoelnummer). Bij avondfilms zijn er vrije zitplaatsen. In de Popzaal zijn er alleen staplaatsen.

Ik ben mijn e-tickets kwijt, wat nu?
E-tickets zijn op ieder gewenst moment opnieuw uit te printen vanuit je email. Mocht je je tickets hebben verloren of zijn vergeten, dan verstrekken wij (onder voorbehoud en uitsluitend op de avond van de betreffende voorstelling) per ticket een kopieticket.

Ik ben verhinderd, wat nu?
Kaarten van de DRU Cultuurfabriek retourneren bij verhindering kan tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de voorstelling. Je krijgt hiervoor een DRU Cadeaukaart, minus € 3,00 annuleringskosten per entreebewijs. Restitutie op entreebewijzen en/of tegoedbonnen is niet mogelijk. Heb je jouw kaarten niet rechtstreeks bij de DRU Cultuurfabriek gekocht (website of receptie), maar via een ander verkoopkanaal zoals Ticketmaster? Dan dien je zelf contact op te nemen met dit betreffende verkoopkanaal. De DRU Cultuurfabriek stelt zich hier niet aansprakelijk voor.

Is het mogelijk om op een wachtlijst te komen indien een voorstelling is uitverkocht?
Ja, je kunt telefonisch contact opnemen met onze receptie (T. 0315-714358) om jezelf op de wachtlijst te laten plaatsen bij de desbetreffende voorstelling. Indien er tickets terugkomen, nemen wij per mail of telefonisch contact met op, op volgorde van inschrijving op de wachtlijst.Over mindervalidenplaatsen

Ik zit in een rolstoel, houden jullie rekening met mij?
Mindervalidenplaatsen zijn te reserveren via onze receptie. Hiervoor worden geen reserveringskosten in rekening gebracht.

Ik ben slechthorend, kan ik toch naar de voorstelling?
De Rabobankzaal is voorzien van een ringleiding. Gasten die willen liplezen, kunnen via de receptie een mindervalidenplaats reserveren.Overig

Waar kan ik cadeaubonnen kopen?
Bij de receptie en in grand café Het Schaftlokaal zijn cadeaukaarten verkrijgbaar van € 3,00 tot € 150,00. De cadeaukaarten zijn inwisselbaar voor entreebewijzen voor popconcerten, film- en theatervoorstellingen die zijn geprogrammeerd door de DRU Cultuurfabriek en worden tevens geaccepteerd in grand café Het Schaftlokaal. Onze receptie accepteert de VVV Cadeaubon, de Theater & Concertbon en de Podium Cadeaukaart.

Wat gebeurt er met gevonden voorwerpen?
Wij verzoeken u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen wanneer u iets mist. De gevonden voorwerpen bewaren wij maximaal 1 maand, daarna brengen we ze naar Gemeente Oude IJsselstreek. Het is niet mogelijk om gevonden voorwerpen op te laten sturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet terugvinden of kwijtraken van gevonden voorwerpen.