nieuws

Foto-expositie Parels van de Achterhoek in de foyer lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Cabaret

Hun typetjes zijn zo mogelijk nòg beroemder dan zijzelf. Wat wil je ook als je over zo’n genadeloos transformatietalent beschikt. Want La Sandifort is dus ook Dokter Corrie, Patty Brard en Trijntje Oosterhuis. Hij van Vrijdag is dus ook Mark Rutte, Twan Huys en Marco Borsato. En was Remko niet ook een Vliegende Panter? En Martine was toch die spastische therapeute van Alex Klaasen? Het is een wonder dat ze überhaupt zelf nog weten wie ze zijn. Rauw, razendsnel, scherp, over de top, retemuzikaal en ongenadig grappig.

Genomineerd voor de Poelifinario 2017!
‘Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort. In hun derde samenwerking brengen zij een strakke reeks scènes en liedjes die zeer komisch zijn maar ook sterk schrijnen. Het levert een sketchvoorstelling met een prettige rafelrand op, die uitmondt in een persoonlijke finale waarin het letterlijk Vrijdag versus Sandifort wordt.’
- aldus de jury over Vrijdag vs. Sandifort

Meld je aan voor het Facebook evenement.

KOOP TICKETS