nieuws

De beste dingen in het leven beginnen met een droom lees meer

60
Zaal open: 19:00
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 20:00
Genre: Theaterconcert

Ook dit jaar verrast Harmonie Ulft met een bijzonder concert, zoals je inmiddels bijna van het Ulftse orkest gewend bent. Op zaterdag 23 juni kan in het theater van de DRU Industriepark genoten worden van een muzikale reis door de geschiedenis van Ulft: 'Van DRU tot NU'.

Een fraaie selectie oude foto’s en video’s, samengesteld door de Oudheidkundige Vereniging Gemeente Gendringen, zijn door videoproducent Patrick Spoel met nieuwe beelden gecombineerd in een indrukwekkende film over het dorp. Deze is te zien op groot scherm en wordt begeleid door prachtige muziek van Harmonie Ulft. De klanken van o.a. Inspiration van Jan de Haan, whistling march The Longest Day en Sugar uit de film De Fabriek voeren je door diverse belangrijke periodes van de Ulftse geschiedenis. Aan dit concert werken ook weer Ulftse artiesten als Luc ten Brinck en Chris Teunissen mee met verrassende songs. De foyer van de DRU Industriepark wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een ware Ulftse schatkamer. Kortom: een unieke avond om niet te missen!

Voor dit concert heeft Harmonie Ulft dirigent Gido van Schijndel (o.a. Psalm 150 Dinxperlo, AMDG Wehl) bereid gevonden de muzikale leiding te nemen. ‘Van DRU tot NU’ wordt gehouden op zaterdagavond 23 juni om 20.00 uur in de Rabobankzaal (deuren open 19.00 uur).

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 10 euro per stuk (12,50 aan de deur). Reserveren kan via kaarten@harmonieulft.nl of online bestellen en meteen betalen via de ticketshop op www.harmonieulft.nl. Gereserveerde kaarten kunnen worden afgehaald op dinsdag 19 juni van 18.30 tot 19.30 in de foyer van de DRU Industriepark. 

Volg Harmonie Ulft op Facebook voor meer updates en leuke oude foto's om alvast een beetje veur te gleujen. https://www.facebook.com/harmonieulft/ 

KOOP TICKETS

Bekijk ook