Aanvang: 20:00
Popzaal
Genre: Pop

HartenVrouwen. Dat zijn ze, stuk voor stuk, de leden van Vrouwenkoor AmaZing uit Hoog-Keppel en omgeving. En dat laten ze zien en horen op 1 en 2 juni in onze Popzaal.
Het koor heeft hart voor muziek, spel, elkaar en zingt mooie moderne gevoelige nummers zoals ‘Wat is mijn hart’ van Marco Borsato, ‘Fields of Gold’ van Sting en up beat nummers, zoals ‘Viva la Vida’ van Coldplay en ‘Pompei’ van Bastille. Het koor zingt in onze moedertaal, maar ook in het Frans, Duits en Engels. De voorbereidingen voor het concert zijn in volle gang; er wordt gestudeerd door duo’s, solisten, het hele koor en door de begeleidende muzikanten. In ‘HartenVrouwen’ laat Vrouwenkoor AmaZing zich op 1 en 2 juni van haar adembenemende kant zien, goed voor het hart!

Het ticket is inclusief garderobe en consumptie. 

KOOP TICKETS