nieuws

Rabobank Graafschap en DRU Industriepark sluiten nieuwe partnershipovereenkomst lees meer

60
Zondag 16.092018
Zondag 16.092018
toegang gratis
toegang gratis

De Doorbraak Achterhoek

Startbijeenkomst
Zaal open: 15:00
Popzaal
Aanvang: 15:30
Genre: Special

Leven, werken en wonen in de Achterhoek. Het kan ook anders. Droom, denk en praat mee!

Loop jij met ideeën rond voor 100% energieneutraal wonen, zelf in je voedsel voorzien of bijvoorbeeld werken aan nieuwe natuurgebieden in de Achterhoek? En wil je jouw idealen wel eens waarmaken? Kom dan op zondag 16 september naar de Popzaal. Daar wordt gestart met De Doorbraak, een beweging om vernieuwende initiatieven te delen en samen te realiseren.

De Doorbraak brengt mogelijkheidsdenkers, dromers en doeners bij elkaar. Inspirerende gesprekken met een verrassende blik en ruimte voor elkaars ideeën, brengen vergezichten die eerst onhaalbaar lijken al snel dichterbij.

7 presentaties van 7 minuten
De startbijeenkomst van De Doorbraak op 16 september telt zeven korte presentaties van zeven minuten door Achterhoekers. Mensen die hún droom vertellen over natuur en landschap, onderwijs, gezondheid, leven in deze tijd, bouwen, voedsel, samen leven en zeggenschap. Daarna kunnen we gezamenlijk napraten in Het Schaftlokaal met een hapje en drankje en kun je je aansluiten bij een van de initiatieven.

Bijeenkomsten
Het komend seizoen gaan we deze onderwerpen, natuurlijk samen met zoveel mogelijk meedenkers en –doeners, in zes zondagmiddagbijeenkomsten verder uitwerken. De toegang voor alle Doorbraak-bijeenkomsten is vrij.

Heel graag tot ziens dus op de eerste bijeenkomst op 16 september!

De Doorbraak Achterhoek, brengt dromen in beweging