nieuws

Bekijk nu het POP programma 2018 van de DRU Cultuurfabriek! lees meer

60
Zaterdag 17.11
Zaterdag 17.11
koop vanaf 02.05
koop vanaf 02.05

Pieter Derks

Voor wat het waard is (try-out)
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Koop vanaf 02 mei 2018 om 09:00
Genre: Cabaret

Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt.

Meld je aan voor het Facebook event.