nieuws

Bekijk nu het POP programma 2018 van de DRU Cultuurfabriek! lees meer

60
Zondag 18.11
Zondag 18.11
koop vanaf 02.05
koop vanaf 02.05

The Kilkennys

The best of Irish folk
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Koop vanaf 02 mei 2018 om 09:00
Genre: Theaterconcert

The Kilkennys hebben de traditionele Ierse muziek een nieuwe twist gegeven, zodat klassieke folksongs en ballades zowel de jongere generatie als de veteranen onder de muziekliefhebbers aanspreken. Inmiddels is hun naam wereldwijd synoniem voor de moderne Ierse muziek. Hun songs zijn vrolijk en opgetogen, zoals in hun vertolkingen van de klassiekers ‘The Spanish lady’, ‘Tell me ma’ en ‘Whisky in the jar’. Met hun energieke uitstraling, hun rappe instrumentale ritmes en onvervalste Ierse humor krijgen ze de zaal gemakkelijk mee.

Meld je aan voor het Facebook event.