Zondag 17.022019
Zondag 17.022019
toegang gratis
toegang gratis

Vernissage 'Kunst maakt hongerig'

Feestelijke opening expositie
Aanvang: 15:00
Galerie bij de Boeken
Genre: Expositie

Expositie
Van 18 februari tot 25 maart is de expositie ‘Kunst maakt hongerig’ te zien in de Galerie bij de Boeken in de DRU Cultuurfabriek. Vijf Duitse kunstenaars exposeren naar aanleiding van het kookboek ‘Künstlerhunger’ dat uitgegeven is door de Verein Düsseldorfer Künstlerinnen. In het kookboek zijn de lievelingsrecepten van haar leden opgenomen. Onder de titel ‘Kunst maakt hongerig’ zijn er werken te zien van Angela Hiß (beelden en tekeningen), Brigitte van Laar (schilderijen, tekeningen en objecten), Renate Linnemeier (grafiek en schilderijen), Sabine Tusche (schilderijen en installaties) en Helga Weidenmüller (objecten en installaties).
              
In grand café Het Schaftlokaal wordt in deze periode een speciaal ‘Künstlerhunger' driegangen menu geserveerd met recepten uit het kookboek. De bibliotheek haakt aan met een reeks kookboeken.

Het kookboek ‘Künstlerhunger’ is verkrijgbaar bij de receptie van de DRU Cultuurfabriek.

Uitnodiging vernissage
Op zondag 17 februari is iedereen van harte welkom bij de vernissage van de expositie ‘Kunst maakt hongerig’. Er is volop gelegenheid met de kunstenaars in gesprek te gaan over hun werk en over de recepten. De vernissage vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur in de Galerie bij de Boeken (Hutteweg 24, Ulft)

Meld je aan voor het Facebook event.