nieuws

Het IJslokaal is weer open! lees meer

60
Zaal open: 14:30
Ouhrlokaal
Aanvang: 15:00
Genre: Pop

Streektaalfestival Plat Gespöld gaat opnieuw voor jong en oud. Merel Geerdink, succesvol deelneemster aan Voice Kids 2019, zingt liedjes in het Winterswijks dialect. Good old Dick van Altena brengt zijn bekende liedjes in het Betuws dialect. Radiomakers uit Achterhoek en Liemers kozen drie genomineerden voor de Gelderse Kleiroze, de belangrijkste muziekprijs voor een haevig liedje in de streektaal, uitgebracht tussen juni 2018 en mei 2019. De genomineerden geven een klein concert. Het publiek beslist uit eindelijk wie de Gelders Kleiroze mee naar huis neemt. Vorig jaar won Hans Westerveld de prijs met het lied Vri-jheid.

Houd de site in de gaten. Verdere aanvullingen op het programma worden de komende tijd bekend gemaakt!

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur- en Erfgoedpact Achterhoek.

KOOP TICKETS