nieuws

Rabobank Graafschap en DRU Industriepark sluiten nieuwe partnershipovereenkomst lees meer

60
Zondag 27.10
Zondag 27.10
toegang gratis
toegang gratis

Munsterland Festival

Culturele uitwisseling tussen industriele erfgoed hotspots
Aanvang: 13:00
DRU Cultuurfabriek
Genre: Muziektheater

Het Münsterland Festival is hét hoogtepunt op de culturele agenda in de Nederlands-Duitse grensstreek, met dit keer een speciaal cultuurprogramma in samenwerking met Kubaai Bocholt. Er rijdt een bus tussen beide industriële erfgoedlocaties met op iedere locatie een bijzonder concert. Dit tiende Münsterland festival (sinds de start in 2005) biedt een speciale mix van een aantal oude en veel nieuwe gezichten, om een nog grotere culturele diversiteit in het programma te creëren. Je kunt zien wat er van de bekende artiesten is geworden, ze opnieuw ontdekken en natuurlijk kennismaken met nog meer onbekende artiesten in de regio. De muzikale focus ligt op jazz, pop, traditionele en klassieke muziek en wordt aangevuld met een breed scala aan tentoonstellingen en excursies.

Tijd en entreeprijs onder voorbehoud.

Deze voorstelling is onderdeel van ons jubileumweekend. Houd onze website in de gaten voor het uitgebreide programma.